Elisabetta Franchi trui

Elisabetta Franchi trui kopen

Wilt u graag uw garderobe verrijken met een Elisabetta Franchi trui? Deze modieuze, luxe en supervrouwelijke trui koopt u bij Sois Belle in Arnhem. Wij zijn dé fashionstore die beschikt over een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie, waaronder een aantal mooie truien.

De collectie kan worden omschreven als uitdagend en sensueel omschreven. U kunt de collectie bekijken in onze winkel in Arnhem, maar ook online. Neem snel een kijkje om er achter te komen of er een Elisabetta Franchi trui voor u tussen zit.

Elisabetta Franchi trui

De luxe uitstraling van een Elisabetta Franchi trui

Elisabetta Franchi. Het merk is opgericht in het jaar 1998 door Elisabetta Franchi samen met haar echtgenoot, en ondernemer, Sabato Cennamo. Sindsdien staat het merk bekend om zijn verfijnde details en een supervrouwelijke allure. Elisabetta Franchi straalt luxe uit. Dat ziet u terug in de Elisabetta Franchi trui, dankzij de edele materialen en moderne ontwerpen die voor de truien gebruikt worden.

Elisabetta Franchi trui kopen

De fashionstore Sois Belle

In onze fashionstore in Arnhem vindt u een uitgebreide collectie Elisabetta Franchi kleding, waaronder de Elisabetta Franchi trui. Deze trui is uiterst modieus, luxe en supervrouwelijk. Een echte must! Koop hem bij Sois Belle en u profiteert van de volgende fijne voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Stuur ons een WhatsApp bericht

Heeft u een Elisabetta Franchi trui gevonden die u mooi vindt en heeft u hier nog vragen over? Of wilt u graag wat meer over onze Elisabetta Franchi collectie weten? Het kan allemaal. WhatsApp ons gerust op +31634563226. U kunt ook bellen naar (026) 44 52 260 of ons mailen via info@soisbelle.nl.

Verantwoord geproduceerde kleding

Vindt u het belangrijk om uw steentje bij te dragen aan een betere planeet? Elisabetta Franchi ook. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en produceert alle kleding verantwoord. Ook de Elisabetta Franchi trui.

  • Zo gebruikt Elisabetta Franchi niet langer veren van dieren. Er wordt nu vervangend materiaal gebruikt. Het gebruik van echte veren is geleidelijk aan afgeschaft vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 werden er officieel geen veren van dieren meer in de Elisabetta Franchi collectie gebruikt.
  • Voor het printen gebruikt Elisabetta Franchi duurzaam papier dat gecertificeerd is door de FSC-organisatie. De FSC-organisatie zorgt voor verantwoord bosbeheer. Hierdoor kunnen onze bossen behouden blijven.
  • In de collecties wordt geen bont gebruikt. Elisabetta Franchi vindt ethische fashion belangrijk. Daarom is het commitment van het Fur Free Retailer Program door Elisabetta Franchi ondertekend. Dit stimuleert het beleid in de modebranche om de rechten van dieren te respecteren. Daar begint het bij door bont in kleding af te schaffen.