Elisabetta Franchi tas

Modieuze Elisabetta Franchi tas

Wilt u graag een prachtige Elisabetta Franchi tas hebben? Dat begrijpen we bij Sois Belle maar al te goed, want dit merk biedt uiterst modieuze, luxe en supervrouwelijke tassen aan. En wij verkopen ze! Met trots kunnen wij zeggen dat wij dé fashionstore van Arnhem zijn met een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie.

De collectie wordt als uitdagend en sensueel beschreven. Bent u benieuwd? U kunt onze collectie zowel online als in onze winkel bekijken. Neem snel een kijkje en vindt de Elisabetta Franchi tas van uw dromen.

Hoe het merk Elisabetta Franchi is ontstaan

Elisabetta Franchi maakt kleding met een luxe uitstraling. Hier worden edele materialen en moderne ontwerpen voor gebruikt. Het merk is opgericht in 1998 door Elisabetta Franchi en Sabata Cennamo, ondernemer en echtgenoot van de ontwerper. Sindsdien is dit modemerk uitgegroeid tot een fenomeen.

Het staat bekend om de verfijnde details en de supervrouwelijke allure. En wij zijn de fashionstore in Arnhem, die van dit luxe merk de Elisabetta Franchi tas verkoopt.

Elisabetta Franchi tas

Elisabetta Franchi tas kopen

Waarom naar Sois Belle?

In onze uitgebreide Elisabetta Franchi collectie, vindt u onder andere de modieuze Elisabetta Franchi tas. Deze tas is echt een must voor iedere vrouw! Bekijk onze collectie online of in de winkel en zie vanzelf of er een leuk exemplaar voor u tussen zit. Wij bieden u altijd de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

WhatsApp ons voor meer informatie

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over onze collectie of vragen hebben over de Elisabetta Franchi tas, dan kunt u contact met ons opnemen. WhatsApp ons via +31634563226. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@soisbelle.nl of u kunt bellen naar (026) 44 52 260. Wij helpen u graag.

De duurzaamheid van een Elisabetta Franchi tas

Wie kiest voor een Elisabetta Franchi tas, kiest automatisch voor duurzaamheid. Want de tassen worden stuk voor stuk verantwoord geproduceerd. Net als de kleding van dit merk. Zo wordt er:

  • geen gebruik gemaakt van echte veren afkomstig van dieren. Elisabetta Franchi heeft een programma ingesteld vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015 dat geleidelijk aan het gebruik van echte veren wil afschaffen. Als vervangend materiaal zouden polyester vezels en watten gebruikt moeten worden. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 is het gelukt om niet langer van veren van dieren gebruik te maken.
  • gecertificeerd FSC papier gebruikt. Bijvoorbeeld voor het printen. Het FSC-systeem helpt de bossen op onze wereld behouden te blijven dankzij verantwoord bosbeheer.
  • geen bont in de collectie gebruikt. Vanwege ethische fashion. Hierbij wordt het Fur Free Retailer Program gesteund, wat het beleid in de modebranche stimuleert om dierenrechten te respecteren.