Elisabetta Franchi shorts

Ga naar Sois Belle voor Elisabetta Franchi shorts

Wilt u graag de supervrouwelijke Elisabetta Franchi shorts in uw kledingkast hebben hangen? Ga naar Sois Belle! In onze fashionstore in Arnhem vindt u een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie mét Elisabetta Franchi shorts.

Deze shorts niet alleen supervrouwelijk, maar ook uiterst modieus en luxe. De collectie wordt gezien als uitdagend en sensueel. Wilt u onze collectie Elisabetta Franchi shorts bekijken? Dit doet u online of door langs te komen in onze winkel.

Elisabetta Franchi shorts

De luxe van Elisabetta Franchi

Door het dragen van Elisabetta Franchi shorts, straalt u luxe uit. Dit komt doordat voor de kleding van Elisabetta Franchi edele materialen en moderne ontwerpen worden gebruikt. Het merk staat ook bekend om verfijnde details en zijn supervrouwelijke allure. En dat ziet u zeker terug in de shorts.

Elisabetta Franchi shorts bestellen

De Elisabetta Franchi shorts van Sois Belle

Wilt u uiterst modieuze, luxe en supervrouwelijke shorts kunnen dragen? Dan zijn de Elisabetta Franchi shorts echt wat voor u! En u koopt ze in de winkel van Sois Belle. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Contact opnemen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Wilt u meer weten over het merk Elisabetta Franchi? Of over de Elisabetta Franchi shorts? Neem bij vragen gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen naar +31634563226. U kunt ook mailen naar info@soisbelle.nl. Heeft u graag persoonlijk contact? Bel ons dan op (026) 44 52 260.

Verantwoord produceren

Naast de prachtige kleding die Elisabetta Franchi maakt, zoals de supervrouwelijke Elisabetta Franchi shorts, hecht het merk ook nog eens heel veel waarde aan duurzaamheid. Hierbij draait het om verantwoord produceren en:

  • geen veren van dieren. Elisabetta Franchi wilde vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015 geen gebruik meer maken van echte veren. Daarom is er sindsdien een programma ingesteld om dit geleidelijk aan af te schaffen. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 zitten er geen veren van dieren meer in de collectie van Elisabetta Franchi. Als vervangend materiaal gebruikt zij polyester vezels en watten.
  • duurzaam en FSC gecertificeerd papier. Dit papier wordt gebruikt bij het printen. De FSC-organisatie zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld behouden kunnen blijven dankzij verantwoord bosbeheer. Elisabetta Franchi draagt haar steentje daaraan bij.
  • geen bont in kleding. Het modemerk heeft een commitment ondertekend, waarmee het beleid in de modebranche om de rechten van dieren meer te respecteren gestimuleerd wordt. Onder andere door bont in kleding af te schaffen.