Elisabetta Franchi shirt

Een Elisabetta Franchi shirt vindt u bij Sois Belle

Houdt u ook zo van het uiterst modieuze Elisabetta Franchi shirt? Een Elisabetta Franchi shirt koopt u bij Sois Belle. Dé fashionstore van Arnhem met een uitgebreide collectie Elisabetta Franchi kleding, waaronder prachtige shirts. De shirts zijn niet alleen uiterst modieus, maar ook luxe en supervrouwelijk.

Uitdagend en sensueel zijn de kernwoorden voor deze collectie. Wilt u onze collectie shirts eens bekijken? Om te zien of er een Elisabetta Franchi shirt voor u tussen zit? Kom gerust langs in onze winkel in Arnhem of kijk online.

Elisabetta Franchi shirt

Waar staat Elisabetta Franchi om bekend?

Deze kleding straalt luxe uit. Dat ziet u aan het gebruik van edele materialen en de moderne ontwerpen. Elisabetta Franchi staat bekend om verfijnde details en een supervrouwelijke allure. En dat ziet u zeker terug in de shirts die ze maken. Het modemerk bestaat sinds 1998. Opgericht door Elisabetta Franchi en haar echtgenoot en ondernemer Sabata Cennamo.

Elisabetta Franchi shirt kopen

Sois Belle: dé fashionstore van Arnhem

Voor een Elisabetta Franchi shirt gaat u naar Sois Belle. Wij zijn dé fashionstore in het centrum van Arnhem met een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. Daarbij bieden wij u nog een aantal voordelen, namelijk:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Vragen? WhatsApp ons gerust

Heeft u een leuk Elisabetta Franchi shirt gezien en heeft u hier nog vragen over? Of wilt u graag meer informatie over onze collectie? WhatsApp ons gerust! Stuur een bericht naar +31634563226. U kunt ons ook bellen op (026) 44 52 260 of een mail sturen naar info@soisbelle.nl.

Kies voor Elisabetta Franchi, kies voor duurzaam

Als u een Elisabetta Franchi koopt, heeft u niet alleen een uiterst modieus kledingstuk in huis gehaald. Ook een duurzaam kledingstuk. Want alle kleding wordt verantwoord geproduceerd.

  • Er wordt bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van veren van dieren, maar van een vervangend materiaal. Elisabetta Franchi wilde geleidelijk aan het gebruik van echte veren afschaffen vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 worden er niet langer veren van dieren gebruikt.
  • Als er geprint moet worden, wordt dit gedaan op duurzaam papier dat gecertificeerd is door de FSC organisatie. De FSC organisatie zorgt voor verantwoord bosbeheer, zodat bossen behouden kunnen blijven.
  • Er wordt geen bont gebruikt in de collecties van Elisabetta Franchi. Er is zelfs een commitment ondertekend van de Fur Free Retailer Program om de ethische fashion te steunen en de modebranche te stimuleren om dierenrechten te respecteren. Met als begin het afschaffen van bont in de modebranche.