Elisabetta Franchi sale

Elisabetta Franchi sale bij Sois Belle

Op zoek naar een Elisabetta Franchi sale? Voor een uitverkoop bent u bij Sois Belle aan het juiste adres! Wij zijn trots om dé fashionstore van Arnhem te zijn, met een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. De kleding is uiterst modieus, luxe en supervrouwelijk. De collectie is het best te omschrijven als uitdagend en sensueel.

Daar komt nog bij dat de kleding van dit modemerk ook nog eens verantwoord geproduceerd wordt. Wilt u onze collectie bekijken? En bent u benieuwd naar de Elisabetta Franchi sale? Kom gerust langs in onze winkel in Arnhem voor de uitverkoop.

Elisabetta Franchi sale

Wat is Elisabetta Franchi?

Het merk Elisabetta Franchi is opgericht in 1998. De oprichters zijn Elisabetta Franchi en haar echtgenoot Sabato Cennamo. Dit modemerk staat bekend om zijn een luxe uitstraling.

Er het gebruik van edele materialen en moderne ontwerpen. Ook staat het bekend om de verfijnde details en een supervrouwelijke allure. En u koopt Elisabetta Franchi in de sale bij Sois Belle.

Elisabetta Franchi sale Nederland

Daarom naar Sois Belle

Wilt u graag de luxe, vrouwelijke kleding in de sale kopen? Kom dan langs voor de uitverkoop van onze collectie Elisabetta Franchi kleding. Daarbij profiteert u bovendien nog een aantal extra voordelen, zoals:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Meer informatie over de Elisabetta Franchi sale? Stuur een bericht

Wilt u graag meer informatie over onze uitgebreide Elisabetta Franchi collectie? Of over de sale? Neem gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over een bepaald item in de uitverkoop. We helpen u graag verder. Stuur ons een WhatsApp bericht via +31634563226. U kunt ook bellen naar (026) 44 52 260 of een mail sturen naar info@soisbelle.nl.

Duurzaamheid

Elisabetta Franchi staat voor duurzaamheid. Alle kleding wordt verantwoord geproduceerd.

  • Zo worden er geen echte veren van dieren gebruikt. Vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015 is een programma ingesteld waarbij echte veren geleidelijk zijn afgeschaft. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015, wordt er niet langer van echte veren gebruik gemaakt. Als vervangend materiaal worden polyester vezels en watten gebruikt.
  • Al het gebruikte papier is gecertificeerd FSC papier. Het FSC-systeem zorgt voor verantwoord bosbeheer, zodat de bossen op onze wereld behouden blijven.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van bont in de collecties op basis van ethische fashion. Een commitment van het Fur Free Retailer Program is ondertekend, wat het beleid in de modebranche om de rechten van dieren te respecteren stimuleert. Om te beginnen met het afschaffen van bont in kleding.