Elisabetta Franchi riem

Elisabetta Franchi riem kopen bij Sois Belle

Op zoek naar een Elisabetta Franchi riem? Deze vindt u bij Sois Belle! Wij zijn dé fashionstore van Arnhem met een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. Dit exclusieve modemerk staat bekend om zijn modieuze, luxe en supervrouwelijke kleding.

De collectie wordt gezien als uitdagend en sensueel. Duurzaamheid staat voorop, want de hele collectie wordt verantwoord geproduceerd! Bent u benieuwd naar de collectie? En de Elisabetta Franchi riem? Bekijk ons aanbod eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Arnhem.

Elisabetta Franchi riem

Het ontstaan van Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi heeft samen met Sabato Cennamo in 1988 het merk Elisabetta Franchi opgericht. Sebato Cennamo is ondernemer en echtgenoot van de ontwerper. Sindsdien heet dit merk prachtige collecties kleding voortgebracht met een luxe uitstraling, dankzij het gebruik van edele materialen en moderne ontwerpen. Het merk staat bekend om verfijnde details en een supervrouwelijke allure. En dat ziet u natuurlijk ook terug in de Elisabetta Franchi riem.

Elisabetta Franchi riem kopen

Daarom naar Sois Belle voor een Elisabetta Franchi riem

Voor een Elisabetta Franchi riem, gaat u naar Sois Belle. Wij zijn namelijk dé fashionstore in Arnhem met een uitgebreide collectie van Elisabetta Franchi. En daarbij bieden we u een aantal voordelen, namelijk:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht

Wilt u graag meer weten over de Elisabetta Franchi riem? Of heeft u vragen over andere items uit onze collectie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Stuur een WhatsApp bericht naar +31634563226 en wij reageren zo snel mogelijk op u. U kunt ons ook mailen via info@soisbelle.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar (026) 44 52 260.

Verantwoord geproduceerd

Dit modemerk staat voor duurzaamheid. Daarom wordt een Elisabetta Franchi riem verantwoord geproduceerd.

  • Elisabetta Franchi gebruikt geen veren van dieren. Er is vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015 een programma ingesteld om geleidelijk het gebruik van echte veren af te schaffen. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 is Elisabetta Franchi hierin geslaagd. Er wordt sindsdien gebruik gemaakt van een vervangend materiaal, namelijk polyestervezels en watten.
  • Mocht er iets geprint moeten worden, dan wordt hiervoor gecertificeerd FSC papier gebruikt. Het FSC-systeem zorgt er namelijk voor dat de bossen behouden kunnen blijven dankzij verantwoord bosbeheer.
  • Bont wordt niet gebruikt. Op basis van ethische fashion zit er geen bont in de collectie van Elisabetta Franchi. Er is zelfs een commitment ondertekend van het Fur Free Retailer Program, wat het beleid in de modebranche stimuleert om de rechten van dieren te respecteren. Dit begint bij het afschaffen van bont.