Elisabetta Franchi kleding

Uitgebreide collectie Elisabetta Franchi kleding

Op zoek naar Elisabetta Franchi kleding? Sois Belle is dé fashionstore in Arnhem met een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. Van jurken tot truien, van blazers tot jackets en van shirts tot shorts. U vindt het allemaal in de winkel van Sois Belle!

De Elisabetta Franchi kleding die wij verkopen is uiterst modieus, luxe en supervrouwelijk. De kernwoorden die deze collectie omschrijven zijn: uitdagend en sensueel. Bent u benieuwd naar de collectie? Kom dan gerust langs in onze winkel in Arnhem of bekijk ons aanbod online.

Elisabetta Franchi kleding

Het ontstaan van Elisabetta Franchi kleding

In 1998 werd het merk Elisabetta Franchi opgericht door Elisabetta Franchi en ondernemer (en echtgenoot van de ontwerper) Sabato Cennamo.

Sindsdien produceert Elisabetta Franchi kleding met een luxe uitstraling, waar edele materialen en moderne ontwerpen voor worden gebruikt. De kleding staat bekend om zijn verfijnde details en een supervrouwelijke allure.

Elisabetta Franchi kleding kopen

Ga hierom naar Sois Belle

Sois Belle beschikt over een uitgebreide collectie Elisabetta Franchi kleding. Modieus, luxe, supervrouwelijk en voor een scherpe prijs te koop. Koopt u Elisabetta Franchi kleding bij ons? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Vragen? Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten over de Elisabetta Franchi kleding die wij verkopen? Of heeft u vragen over een bepaald item? Wij helpen u graag! Stuur ons gerust een WhatsApp bericht via +31634563226. Liever telefonisch contact? Bel naar (026) 44 52 260. U kunt ook een mail sturen naar info@soisbelle.nl.

Duurzaam

Elisabetta Franchi kleding wordt verantwoord geproduceerd. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom:

  • worden er geen echte veren van dieren gebruikt voor de kleding. Er is een programma ingesteld waarbij echte veren geleidelijk werden afgeschaft vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015. Het is Elisabetta Franchi gelukt om sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 geen gebruik meer te maken van echte veren. Polyester vezels en watten worden als vervangend materiaal gebruikt.
  • wordt er gebruik gemaakt van FSC papier. Dankzij het FSC-systeem kunnen de bossen op onze wereld behouden blijven. Het FSC-systeem zorgt namelijk voor verantwoord bosbeheer.
  • zit er geen bont in de collectie. Op basis van ethische fashion is er een commitment van het Fur Free Retailer Program ondertekend. Dit programma simuleert het beleid in de modebranche om de rechten van dieren te respecteren. Om te beginnen door bont in kleding af te schaffen.