Elisabetta Franchi jurk

Luxe, modieuze Elisabetta Franchi jurk

Heeft u al eens een Elisabetta Franchi jurk gezien? Deze jurken zijn uiterst modieus, luxe en supervrouwelijk. En Sois Belle is dé fashionstore van Arnhem die deze jurken verkoopt.

Wij beschikken over een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. Deze collectie wordt als uitdagend en sensueel omschreven. Bent u benieuwd naar de Elisabetta Franchi jurk? Kom langs in onze winkel om de jurken te bekijken of bekijk onze collectie online.

Elisabetta Franchi jurk

Het merk Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi is een merk dat door Elisabetta Franchi is opgericht in 1998. De ontwerper heeft het merk samen met ondernemer en echtgenoot Sabato Cennamo opgericht. Het merk staat om verfijnde details en een supervrouwelijke allure bekend. De kleding straalt luxe uit. En er wordt gebruik gemaakt van edele materialen en moderne ontwerpen. Dit ziet u zeker terug in de Elisabetta Franchi jurk.

Elisabetta Franchi jurk kopen

De voordelen van Sois Belle

Past een luxe, vrouwelijke Elisabetta Franchi jurk perfect bij u? Houdt u ook van modieuze kleding? Ga dan naar Sois Belle en ontdek onze uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. Wij bieden u het volgende:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Stuur ons een bericht voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze collectie? Of heeft u vragen over een item, zoals de Elisabetta Franchi jurk? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen naar +31634563226. Wij zijn ook per mail bereikbaar op info@soisbelle.nl. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan naar (026) 44 52 260.

Verantwoord geproduceerd

Een Elisabetta Franchi jurk is niet alleen ontzettend mooi, de jurk is ook nog eens verantwoord geproduceerd. Elisabetta Franchi kiest namelijk voor duurzaamheid door:

  • geen gebruik te maken van de veren van dieren. Vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015 kwam Elisabetta Franchi met een programma waarbij echte veren geleidelijk aan werden afgeschaft. Er moest een vervangend materiaal worden gebruikt, namelijk polyester vezels en watten. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 worden er geen veren van dieren meer gebruikt.
  • van gecertificeerd FSC papier gebruik te maken bij het printen. Het FSC-systeem stimuleert een verantwoord bosbeheer, waardoor onze bossen behouden kunnen blijven.
  • op basis van ethische fashion geen gebruik te maken van bont in de collectie. Hierbij is een commitment ondertekend van het Fur Free Retailer Program. De Fur Free Retailer Program stimuleert het beleid in de modebranche om de rechten van dieren te respecteren. Om te beginnen door bond af te schaffen in kleding.