Elisabetta Franchi jacket

supervrouwelijke Elisabetta Franchi jacket

Is de Elisabetta Franchi jacket bij u ook zo geliefd? Bij ons in ieder geval wel! Dit jacket is uiterst modieus, luxe en supervrouwelijk. En Sois Belle is de fashionstore van Arnhem die ze verkoopt. Bij ons vindt u een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie.

De kernwoorden van deze collectie zijn zowel uitdagend als sensueel. Daarbij wordt de kleding van dit merk verantwoord geproduceerd. Hecht u waarde aan duurzaamheid? En houdt u van een jacket met een luxe uitstraling? Dan is de Elisabetta Franchi jacket zeker wat voor u! Bekijk hem in onze winkel of online.

Elisabetta Franchi jacket

Hoe Elisabetta Franchi is ontstaan

Voor een Elisabetta Franchi jacket bent u bij Sois Belle aan het juiste adres. De kleding van dit modemerk heeft een zeer luxe uitstraling. Edele materialen en moderne ontwerpen vormen de basis. Daarbij staat het ook bekend om de verfijnde details en een supervrouwelijke allure. Het merk bestaat al sinds 1998, toen is het opgericht door Elisabetta Franchi en Sabato Cennamo. Sabato Cennamo is de echtgenoot van de ontwerper en ondernemer.

Elisabetta Franchi jacket kopen

Sois Belle en een Elisabetta Franchi jacket

Ziet u zichzelf al lopen met een luxe, modieuze, supervrouwelijke Elisabetta Franchi jacket? Ga dan naar Sois Belle om onze uitgebreide Elisabetta Franchi collectie te bekijken. Dit kan natuurlijk ook online. Wij bieden u naast een uitgebreide collectie, ook de volgende voordelen:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie

Bent u benieuwd of wij een Elisabetta Franchi jacket hebben dat aan uw wensen voldoet? Voor meer informatie over onze collectie of bij vragen over een item neemt u gerust contact met ons op. Stuur ons een WhatsApp bericht via +31634563226. U kunt ook bellen naar (026) 44 52 260 of een mail sturen naar info@soisbelle.nl.

Duurzaamheid en verantwoord produceren

Alle kleding van Elisabetta Franchi wordt verantwoord geproduceerd. Als u een Elisabetta Franchi jacket neemt, draagt u voortaan een duurzame jacket. De duurzaamheid wordt gewaarborgd door:

  • Geen veren van dieren te gebruiken. Dit heeft Elisabetta Franchi vanaf de herfst-wintercollectie van 2014-2015 geleidelijk afgeschaft. Sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 is er niet langer meer gebruik gemaakt van echte veren. Er wordt vervangend materiaal gebruikt, namelijk polyester vezels en watten.
  • Bij het printen gebruik te maken van gecertificeerd FSC papier. Waarom FSC papier? Het FSC-systeem draagt bij aan het behouden van onze bossen door verantwoord bosbeheer.
  • Geen bont te gebruiken. Vanwege ethische fashion, gebruikt Elisabetta Franchi geen bont in de collectie. Daarbij steunt Elisabetta Franchi het Fur Free Retailer Program, om de rechten van dieren in de modebranche te respecteren te stimuleren. Dit begint met het afschaffen van bont in kleding, zoals jackets.