Elisabetta Franchi blazer

Uiterst modieuze Elisabetta Franchi blazer

De Elisabetta Franchi blazer is een uiterst modieuze, luxe en supervrouwelijke blazer die u zeker wilt hebben. In de fashionstore Sois Belle, vindt u een uitgebreide collectie Elisabetta Franchi blazers. Deze collectie wordt als zowel uitdagend als sensueel omschreven. De blazers zijn een lust voor het oog.

Wilt u onze collectie graag bekijken? U kunt de blazers online bewonderen, maar ook even langskomen in onze winkel in Arnhem om de collectie te bekijken. Wie weet vindt u er de Elisabetta Franchi blazer van uw dromen!

Elisabetta Franchi blazer

Elisabetta Franchi

De kleding van Elisabetta Franchi straalt luxe uit. En dat ziet u zeker terug in de Elisabetta Franchi blazer. Er worden edele materialen en moderne ontwerpen voor gebruikt. Daarnaast staat het modemerk bekend om de verfijnde details en een supervrouwelijke allure. Al sinds het merk is opgericht in 1998. Elisabetta Franchi heeft het merk samen met haar echtgenoot, en ondernemer, Sabato Cennamo opgericht. En wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij hun collectie in de winkel hebben liggen.

Elisabetta Franchi blazer kopen

Waarom naar Sois Belle?

Voor de modieuze, luxe en supervrouwelijke Elisabetta Franchi blazer gaat u naar Sois Belle. Wij bieden u een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie en meer, namelijk:

  • Gratis verzending binnen Nederland bij de nieuwe collectie
  • Worldwide shipping
  • Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden
  • Unieke winkelbeleving
  • Persoonlijk stijladvies

 

WhatsApp ons voor informatie

Voor meer informatie over onze collectie kunt u een WhatsApp bericht sturen naar +31634563226. Ook bij vragen over een item, zoals de Elisabetta Franchi blazer. U kunt ons ook bellen op het nummer (026) 44 52 260 of een mail sturen naar info@soisbelle.nl.

Verantwoord geproduceerd

Kiest u voor een Elisabetta Franchi blazer, dan kiest u voor duurzaam. Elisabetta Franchi hecht erg veel waarde aan duurzaamheid en laat haar gehele collectie daarom verantwoord produceren. Dat blijkt uit de volgende punten:

  • Er worden geen veren van dieren gebruikt, maar een vervangend materiaal, namelijk polyester vezels en watten. Elisabetta Franchi heeft aangekondigd vanaf de herfst-wintercollectie van 2014/2015 geleidelijk aan het gebruik van echte veren te willen afschaffen. Daarom wordt er sinds de voorjaar-zomercollectie van 2015 geen gebruik meer gemaakt van veren van dieren.
  • Voor het printen gebruikt Elisabetta Franchi gecertificeerd FSC papier. Dit draagt bij aan het behouden van onze bossen. Het FSC-systeem zorgt hiervoor door middel van verantwoord bosbeheer.
  • In de collectie wordt geen bont toegepast op basis van ethische fashion. Het merk heeft zelfs een commitment ondertekend dat dit ondersteund. Namelijk van het Fur Free Retailer Program. Dit stimuleert het respecteren van dierenrechten in de modebranche.